2011-06-05

Ett slags sammanfattning

Ett årslångt vattenprojekt närmar sig sitt slut. Det som började med några spontana bilder vid och i en fjällbäck den 30 maj 2010 och sedan utvecklade sig till en bok, en utställning och ett seminarium.
Boken är lanserad, seminariet avklarat och bara några dagar återstår av utställningen. Skönt, på många sätt, att ha nått till denna punkt. Att ha rott det hela i land, så att säga. Därmed inte sagt att allt är över. Många böcker återstår att sälja och bilderna ställer jag gärna ut på fler platser. jag tror gärna på det som ÖP:s recensent skrev att utställningen är väl värd att vandra vidare. Vi får se vad som kan hända på den fronten.
Vad gäller seminariet, som ägde rum den 11-12 maj, så hoppas jag förstås att det ska ge ringar på vattnet på olika sätt. Det blev slutligen ca ett 130-tal deltagare, en mycket bra siffra, med tanke på att det var dagtid två vardagar under en hektisk vårmånad. Till detta ska läggas två välbesökta kvällsföreläsningar med Stefan Edman och Erika Bjerström, en otroligt uppskattad eftermiddagsföreläsning med Carl-Göran Ekerwald, plus den avslutande konserten med de fem damerna i Las Divas, som fick stående ovationer för sin specialkomponerade vattenföreställning. Vernissage och utställning därtill – jag gissar att minst tusentalet personer nåtts via dessa arrangemang. Om man lägger till den utmärkta täckningen i media så kan man inte vara annat än nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar